Questions and Answers

All (1-20 of 20)
2096 how have you translated surface charge density to quivalent molar concentration of biomolecules
Asked by Harsimran Kaur Open 0
points 0 Like 0 Dislike
2095 we you show us the in file of laser ablation .you know LAMMPS manual give us little message .we can not understand some fix command?
Asked by Birdy Wesley Open 0
0 Like 0 Dislike
2094 how fredkin gate work
Asked by neha papinwar Open 0
0 Like 0 Dislike
2093 IndexError: list assignment index out of range
Asked by Zheng Kang Open 0
points 0 Like 0 Dislike
2092 Create an application for IOS from scratch?
Asked by Edward Jefferson Open 0
points 0 Like 0 Dislike
2091 Electric current without magnetoresistance effect
Asked by Mario Gutierrez Open 3
0 Like 0 Dislike
2089 Confinement and Transport direction mismatch
Asked by Anonymous Open 0
0 Like 0 Dislike
2088 How can I use the velocity restart file in the nanohub implementation of ReaxFF ?
Asked by Malcolm Regan Open 3
0 Like 0 Dislike
2087 why it cannot identify Zn in IRMOF1
Asked by Anonymous Open 2
0 Like 0 Dislike
2086 Iterative procedure did not converge
Asked by Zhenlin Pei Open 2
0 Like 0 Dislike
2085 Download NanoMOS 4.0.4
Asked by Bhubon Mech Open 3
0 Like 0 Dislike
2084 How to install Nemo5 in Ubuntu 14.04?
Asked by Pankaj Kumar Open 0
0 Like 0 Dislike
2082 Atom number limits in monomer
Asked by Lili Zhang Open 1
0 Dislike
2081 What should be measurement for zener diode simulation in TCAD?
Asked by Anonymous Open 0
0 Like 0 Dislike
2080 What is the equations for the coupling coefficient between two waveguides? I saw couple of equations?
Asked by Md Borhan Mia Open 0
0 Like 0 Dislike
2079 the is option for entering the back gate oxide thickness, but back gate voltage option is not there. So, how is this going to show effect in our device?
Asked by Anonymous Open 1
0 Like 0 Dislike
2078 Reference Books
Asked by Esmaeil Heydari Open 1
0 Like 0 Dislike
2077 I am not getting any curve after clicking the simulation button, what else am I suppose to do?
Asked by Anonymous Open 0
0 Like 0 Dislike
2076 Hi, I'm trying to run the simulation with default setting and no result is presented. Could someone please help. Thank you.
Asked by Maisarah Saadenan Open 0
0 Like 0 Dislike
2075 How to specify drain, source and substrate voltages separately?
Asked by Stefano Larentis Open 1
0 Like 0 Dislike