Support

Support Options

Submit a Support Ticket

 

Questions and Answers

0 Like

Anonymous

biaxial strain in bulk produces no results

Starting from scratch with a new simulation I am just turning on bi-axial strain in the bulk simulation mode and I get not simulation results.

Report abuse

Chosen Answer

  1. 0 Dislike

    Abhijeet Paul

    Hello Thanks for bringing the problem to qour notice. The problem was due to some error in file management needed for data plotting in rappture.It has been fixed in the latest version which is under-going

    heavy changes and checks.So please be patient till we release the newer version in sometime. This problem is now resolved.

    Reply Report abuse

    Please login to answer the question.

2 Responses

  1. 0 Dislike

    Abhijeet Paul

    The problem has been detected and working to fix it. Thanks for bringing it to notice.

    Reply Report abuse

    Please login to answer the question.

  2. 0 Dislike

    Abhijeet Paul

    Hi Before I can resolve the problem could you tell me how can i replicate the problem. Were you simulating biaxial strain sweep or just turned on the biaxial strain for bulk EK calculation. Also please provide which server you used for running the simulation. Normally its better to select nanohub for small simulations to obtain faster results. I simulated bulk with biaxial strain default value and the simulation completed. Please provide some details of the simulation. Thanks

    Reply Report abuse

    Please login to answer the question.

nanoHUB.org, a resource for nanoscience and nanotechnology, is supported by the National Science Foundation and other funding agencies. Any opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed in this material are those of the author(s) and do not necessarily reflect the views of the National Science Foundation.